Workshop Nagelstyling Menataupe

Erkend Vakopleider

Menataupe BeautyCare is een erkend opleider opgenomen in het ( CRKBO ) Centraal Register voor Korte Beroepsopleidingen. Tevens zijn wij aangesloten als erkend leerbedrijf bij SBB Nederland en branche erkend opleider voor Nagelstyling via Het Nagelgilde. Kijk voor meer informatie op www.nagelgilde.nl.

Workshops bij Menataupe

CRKBO MENATAUPEEen workshop nagelstyling is bijvoorbeeld ideaal om kennis te maken met het vak omdat je kunt leren werken met nieuwe materialen en technieken. Tijdens een workshop vind theorie- en praktijkonderwijs gelijktijdig plaats. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste trends.

Bekijk hier een CND™ Workshop overzicht met de beschikbare data. Staat er geen geschikte data bij kijk dan op de pagina’s van de workshops voor een compleet overzicht.

Naast een nagelstyling workshops, hebben wij tevens ook veel andere workshops binnen ons aanbod. Deze bekijk je in het rechter menu.

Belangrijke punten

  • Branche Erkend Opleider;
  • Gemakkelijk te bereiken naast de A15;
  • Showroom & Groothandel;
  • Wekelijkse en Flexibele instroom mogelijkheden;
  • Gratis try-out avonden;
  • Gratis parkeergelegenheid.

Invulling van de workshops

De workshops worden gegeven door professionals binnen een bepaald vakgebied die helemaal op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Onze docent legt het onderwerp uit en laat tijdens de workshop tevens zien hoe dit in de praktijk uitgevoerd moet worden. Daarna wordt van de deelnemers verwacht dat zij het vertelde actief toepassen tijdens de workshop.

Weten wat het verschil is tussen een Opleiding, Cursus en een Workshop? Klik hier