Wimperbehandelingen zijn tegenwoordig erg populair binnen schoonheidssalons. Wimperextensions is een bekende wimperbehandeling. Maar wat zijn wimperextensions precies en welke wimperextensions soorten zijn er? We vertellen je het in dit artikel, zodat jij de beste keuze kunt maken voor jouw salon. Natuurlijk vertellen we je ook alles over de mogelijkheden om een cursus wimperextensions nabij Rotterdam te volgen bij Menataupe BeautyCare.

Wat zijn wimperextensions?

Wimperextensions zijn kunsthaartjes welke aangebracht worden op de natuurlijke wimpers. Dit met als doel lengte en volume toe te voegen. Als men wimperextensions draagt is mascara niet meer nodig. Dit verklaart gelijk waarom wimperextensions zo populair zijn. Want wie wilt nu niet opstaan met prachtige wimpers. Wimperextensions worden aangebracht met speciale lijm welke de natuurlijke wimpers niet beschadigd. Er zijn verschillende soorten wimperextensions behandelingen. Deze geven allemaal een ander resultaat. Wil je meer weten over deze verschillende soorten? Lees dan snel verder!

wimperextensions soorten

Wimperextensions Soorten

One by One Wimperextensions

Tijdens een one by one wimperextensions behandeling, worden zoals de naam al zegt 1 op 1 wimperextensions aanbracht. Dit betekend dat op elk natuurlijk wimperhaartje een wimperextension wordt aangebracht. One by One wimperextensions zorgen voor een klassiek effect. Er wordt lengte, dikte en krul toegevoegd. Dit afhankelijk van de conditie van de natuurlijke wimpers. One by One wimperextensions bieden 2 tot 3 weken resultaat waarna er een opvulbehandeling nodig is. De Cursus Wimperextensions One by One is de cursus waarmee je begint als startende wimperstylist. Klik hier voor meer informatie over deze cursus.

2D – 3D Wimperextensions

Waar bij one by one wimperextensions een wimperextensions op elk natuurlijk wimperhaartje wordt aangebracht, worden er bij 3D wimperextensions 2 tot 3 wimperextensions aangebracht op elk natuurlijk wimperhaartje. Dit zorgt voor prachtig volume. Net als bij One by One wimperextensions dienen ook 3D wimperextensions om de 2 tot 3 weken te worden opgevuld. Tijdens onze Cursus 3D Wimperextensions leren we je de behandeling op een professionele manier uitvoeren bij jouw klanten. Het is belangrijk dat je one by one wimperextensions ervaring hebt als je gaat starten met 3D wimperextensions. Lees hier meer over de cursus.

Russian Volume Wimperextensions

Russian Volume is de meest uitgebreide wimperextensions behandeling. Deze behandeling zorgt voor extreem volume en is perfect voor bijvoorbeeld een feestje of speciale gelegenheid. Tijdens een Russian Volume behandeling worden er maar liefst 6 tot 8 wimperextensions aangebracht op elke natuurlijke wimper. Dit zorgt voor geweldig volume en een stralende look. Tijdens onze cursus Russian Volume Wimperextensions leer je de behandeling uitvoeren bij jouw klanten. Voordat je deelneemt aan deze cursus is ervaring met 3D wimperextensions wel belangrijk. Lees hier meer over de cursus.

Cursus Wimperextensions bij Menataupe BeautyCare

Tijdens de cursussen wimperextensions bij Menataupe BeautyCare wordt gewerkt met het merk Nouveau Lashes & Beauty. Dit is een professioneel merk met kwalitatief hoge producten. Aan alles is gedacht, dus naast werkmaterialen biedt Nouveau Lashes ook tools en marketingmateriaal voor jouw salon. De cursussen wimperextensions zijn allen eendaagse cursussen welke worden gegeven van 10:00 tot 16:00 op locatie in Barendrecht. Alle cursussen bestaan uit een theoretisch deel in de ochtend en een praktijk deel in de middag. Voor het praktijk deel dien je een persoonlijk model mee te brengen waarbij de wimperextensions behandeling kan worden uitgevoerd.

Heb je interesse om aan de slag te gaan met wimperstyling? Klik dan op één van onderstaande buttons en vraag meer informatie aan of neem contact met ons op. We helpen je graag verder met het maken van de beste keuze.

   Informatie aanvragen  
                     Contact