Snelle salonbehandelingen

De snelheidstrend binnen de schoonheidsindustrie

De tijden zijn veranderd, tegenwoordig hebben vrouwen een druk leven, gevuld met een baan en een gezin. Toch is er de behoefte om mooie verzorgde nagels, wimpers en wenkbrauwen te hebben. Echter is er niet de tijd om uren in de stoel te zitten om nagels, wimpers of wenkbrauwen te laten verzorgen door een stylist. Hierdoor zijn snelle salonbehandelingen een echte must geworden! In dit artikel vertellen we je alles over de verschillende mogelijkheden om snelle salonbehandelingen toe te voegen aan jouw assortiment. Op deze manier kun je ook een andere doelgroep aanspreken, zoals drukke moeders of werkende vrouwen.

Voorbeelden van snelle salonbehandelingen

Wil je graag een snelle salonbehandeling toevoegen aan jouw assortiment? Hieronder geven we vier voorbeelden van behandelingen welke helemaal passen binnen de huidige snelheidstrend!

SlickPour Acrylpoedersysteem

SlickPour is een razendsnel acrylpoedersysteem waarmee binnen 30 minuten een complete set acrylnagels kan worden geplaatst. In plaats van dat de acrylpoeder met een penseel op de nagel wordt aangebracht, wordt gebruik gemaakt van een vier stappen systeem en het gieten van de acrylpoeder over de nagel. Hierdoor kan er binnen 30 minuten een hele set geplaatst worden met dezelfde stevigheid. De SlickPour acrylpoeders hebben van zichzelf al prachtige kleuren, waardoor dit ook geen extra tijd in beslag neemt. Lees hier meer over SlickPour.

GO TIME One Step Gel Polish

Go Time Gelpolish is ook een snelle salonbehandeling  welke ideaal is voor mensen met weinig tijd. Het mooie aan Go Time is, is dat deze gelpolish binnen slechts één stap aangebracht kan worden. Er hoeft dus geen basecoat en geen topcoat te worden aanbracht, dit levert natuurlijk erg veel tijdswinst op! Uiteraard veranderd dit niets aan de kwaliteit van de gelpolish. Go Time kan binnen 10 minuten worden aanbracht en jouw klanten genieten 14 dagen van mooie, verzorgde nagels. Lees hier meer over Go Time One Step Gelpolish.

Epileren met draad

Natuurlijk kunnen er binnen het vak wenkbrauwstyling ook snelle behandelingen worden uitgevoerd. Epileren met Draad is hier een voorbeeld van. Door middel van deze effectieve techniek kunnen er op een snelle en efficiënte manier ongewenste haartjes rond de wenkbrauwen worden verwijderd. Hierna gaan jouw klanten met prachtige wenkbrauwen de deur uit. Het mooie is dat de haartjes ook nog eens langer wegblijven dan bij epileren met pincet. Leer hier meer over Epileren met Draad.

Express wimperbehandeling

Voor klanten die snel mooie wimpers willen is de Express behandeling van het merk Nouveau Lashes & Beauty ontwikkeld. Deze behandeling zorgt voor mooie wimpers in een tijdsbestek van 20 minuten. De klant heeft hierbij de keuze uit verschillende soorten behandelingen. Zo kunnen er op een professionele manier striplashes worden aangebracht. Tevens kan een volume look gecreëerd worden met fillers. Tot slot is er de mogelijkheid om op een erg snelle manier 1 op 1 wimperextensions te plaatsen. Jouw klanten gaan na ongeveer 20 minuten de deur uit met mooie wimpers. Deze behandeling is ideaal voor klanten welke hun wimpers gedaan willen hebben voor een speciale gelegenheid, zoals een bruiloft of feest. Lees hier meer over de Express wimperbehandeling.

Een snelle salonbehandeling toevoegen aan je assortiment?

Wil jij volledig meegaan in de snelheidstrend een een snelle salonbehandeling toevoegen aan je assortiment? Wij helpen je graag verder met het maken van het keuze. Neem contact met ons op voor meer informatie.

   Informatie aanvragen