Salon Event

Op donderdag 9 november 2017 van 12.00 – 21.30 is het zover, bij ons in Barendrecht hebben wij voor al onze salons een speciaal Salon Event en wel de Holiday 2017 editie.

Het Salon event staat helemaal in het teken van onze Salons en onze Salon eigenaren. Er is deze dag 15% korting op veel producten, merken en op het lesgeld van diverse workshops/opleidingen. Natuurlijk hebben wij zoals altijd ook altijd een leuke extra verrassingskorting voor al onze bezoekers. Naast korting zijn er op deze dag ook verschillende leuke demonstraties en workshops door CND™ EA’s.

Zo kun je tijdens deze dag alvast al je salon aankopen doen en je alvast voorbereiden op de komende drukke salon dagen zo vlak voor de feestdagen. Ons Salon Event is dus zeker een bezoek waard!

Holiday Salon Event acties

  • 15 % korting* op veel merken en producten in de groothandel.
  • Extra hoge verrassingskorting op bepaalde producten.
  • Demonstraties van Creative Play Gel Polish, Lecenté Glitters en Acryl Reverse techniek door CND™ EA Bernice Welles en CND™ EA Dieuwertje Both.
  • Bij iedere besteding van €75,- excl. BTW. Grabbelen in de grabbelton vol met leuke items.
  • Gratis Brow Touch Up’s met Nouveau Lashes en Beauty tussen 12.00 – 18.00.
  • Workshop Christmas Eye Make-up met Nouveau Lashes & Beauty om 18.30 – 20.30.

Aanmelden Salon Event bij MBC

Wij zorgen voor de hapjes en de drankjes en al het andere leuks, het enige wat jij moet doen is je inschrijven via onderstaande button. Wij zien je graag dan!

              Aanmelden