Privé trainingen op de door jou gewenste locatie

Het is bij ons ook mogelijk om onze opleidingen en trainingen privé te volgen. De voordelen hiervan zijn is dat je 1 op 1 aandacht van de docent krijgt, hierdoor is er veel oog voor jouw eventuele struikelblokken. Ook kunnen de meeste lessen in goed overleg op een moment worden ingepland wanneer dit jou het beste uitkomt!

Voordelen van Privé trainingen op een rij

  • 1 op 1 training;
  • Coaching on the job;
  • Persoonlijke aandacht;
  • Ideaal voor concentratie problemen;
  • Flexibele tijden en dagen.

Onze docenten 

Debbie Hehanussa

Debbie Hehanussa is sinds 1999 nagelstyliste en CND™ Education Ambassador sinds 2008. Sinds 2012 is zij lid van het internationale team van CND™. Tevens is Debbie momenteel viervoudig kampioen Acryl French. Debbie Hehanussa is trainer van het MBC Wedstrijdteam. Het is haar passie om cursisten te helpen bij het nog meer ontwikkelen van hun dromen en ambities. Ze heeft al vele samenwerkingen op haar naam waaronder met JOSH V. Tevens heeft zij prive trainingen verzorgd in het televisie programma Utopia. Lees meer over de wedstrijd en perfectietrainingen.

 

Dieuwertje Both

Dieuwertje Both is al jaren actief in de nagelbranche en sinds 2017 officieel CND™ Education Ambassador en tevens Benelux Kampioen Acryl French Manicure. Dieuwertje verzorgt regelmatig trainingen, workshops en Master lessen bij Menataupe BeautyCare en is tevens lid van het MBC Wedstrijdteam. Dieuwertje is gespecialiseerd in de Acryl Reverse techniek die je bij ons van haar kunt leren in prive of groepsverband. Lees meer over de Acryl Reverse training.

Gwendolyn Landvreugd 

Gwendolyn Landvreugd heeft jarenlange ervaring in de beautybranche op verschillende gebieden: Wimperstyling, Wenkbrauwstyling, Harsen en Nagelstyling zijn haar specialiteiten.

Gwendolyn haar visie als docente is om mensen te inspireren in zichzelf te geloven zodat zij hetgeen kunnen bereiken waar zij van dromen. Daarom is Gwendolyn de persoon om de workshops Business Building en Salon Succes Formule bij te volgen. Lees hier meer over Business Building & Salon Succes Formule.

Bernice Welles 

Bernice Welles geeft al jarenlang lessen nagelstyling als CND™ Education Ambassador bij ons op de dinsdagen.

Bernice haar specialiteit is Nail Art, dus naast reguliere nagelstyling lessen verzorgd zij ook veel Nail Art workshops bij ons op locatie. Tevens ontwikkeld zij zelf diverse Nail Art workshops met de meest innovatieve technieken.  Bijvoorbeeld de workshops Sanding Nail Art, Gel 3D en Creativity Lab.

Prijzen

Heb je interesse in prive trainingen, vraag dan de prijs op voor de opleiding of training waar je interesse in hebt.

              MEER INFORMATIE         
              CONTACT OPNEMEN           
               INSCHRIJVEN