Opleiding Harsen & Waxen in the picture

Het zomerseizoen staat voor de deur en de populariteit van harsbehandelingen in schoonheidssalons neemt toe. Bij Menataupe BeautyCare heb je verschillende mogelijkheden tot het volgen van een opleiding harsen & waxen. Ook bieden we korte workshops aan. In dit artikel vertellen we je alles over harsen & waxen en kom je meer te weten over onze opleiding harsen & waxen en onze losse workshops.

opleiding harsen

Wat houdt een harsbehandeling in?

Harsen is het verwijderen van ongewenste lichaamsharen. Dit gebeurd door middel van het aanbrengen van een kleverige substantie welke hierna weer verwijderd wordt. Door middel van harsen wordt een gehele haar verwijderd. Hierna duurt het gemiddeld 3 tot 8 weken voordat een haar weer terug groeit. Dit is ook direct de reden van de populariteit van harsbehandelingen. Waar men zich voorheen om de paar dagen moest scheren, kan men met harsbehandelingen weken genieten van een gladde huid.

Opleidingen en workshops bij Menataupe

Bij Menataupe BeautyCare hebben we verschillende opleidingen en workshops in harsen & waxen. Hieronder vertellen we je meer over al deze opleidingen en workshops. Tijdens al onze opleidingen en workshops wordt gewerkt met de producten van het merk Better Waxing. Tijdens alle opleidingen en workshops breng je een persoonlijk model mee waarop je de behandeling uitvoert.

Opleiding Allround Harsen

Tijdens onze Opleiding Allround Harsen leer je met verschillende soorten hars werken op verschillende delen van het lichaam, zoals de benen, armen en oksels. Zo leer je werken met harsstrips, cassettes en spatels. Ook leer je werken met warme hars, koude hars, plantaardige en synthetische hars. Tevens wordt binnen deze opleiding aandacht besteed aan Brazillan Waxing. Deze opleiding duurt 4 dagdelen.

Workshop Gezicht Harsen

Tijdens de Workshop Gezicht Harsen leer je werken met de filmwax CoolFlexx van Better Waxing. Dit is een hypo allergene hars welke ideaal is voor de gevoelige huid in het gezicht.  CoolFlexx kan aangebracht worden op een zeer lage temperatuur waardoor de huid niet geïrriteerd raakt. Het mooie is dat CoolFlexx zonder strips aangebracht kan worden. Tijdens de Workshop Gezicht Harsen leer je de bovenlip, wenkbrauwen en andere delen van het gezicht harsen.

Workshop Wenkbrauwen Waxen

Strakke wenkbrauwen zijn een echte trend geworden. Door middel van hars- en waxtechnieken kunnen de meest strakke wenkbrauwen worden gecreëerd. Tijdens de Workshop Wenkbrauwen Waxen leer je alles over het in model brengen van de wenkbrauwen met hars en wax. Naast dat er aandacht wordt besteed aan harstechnieken, leer je ook alles over wenkbrauwvormen.

Workshop Brazillian Wax

Tijdens de Workshop Brazillian Wax leer je het harsen en waxen van de schaamstreek van de vrouw. Er wordt aandacht besteed aan productkennis over speciale Brazillian Wax hars. Tevens leer je speciale technieken voor het harsen van dit deel van het lichaam.

Aan de slag met harsen & waxen?

Ben je na het lezen van dit artikel enthousiast geworden en wil je graag aan de slag met harsen & waxen? Volg dan een opleiding of workshop bij Menataupe BeautyCare. We hebben maandelijks nieuwe cursusdata beschikbaar. We geven je graag een persoonlijk advies en helpen je met het maken van de beste keuze. Klik op onderstaande button en vraag meer informatie aan. Wil je zelf een kijkje komen nemen binnen ons opleidingsinstituut, maak dan een afspraak voor een gratis rondleiding en adviesgesprek of bezoek onze open avond.

           Open Avond           
   Informatie aanvragen  
             Rondleiding