Nouveau Educator Shereen Nesbeth

Shereen Nesbeth is moeder, Nouveau Lashes & Beauty Trainer, mentor en Lash Games 2017 categorie expert prijs winnaar. Ze is wimperstylist sinds 2011 en vanaf 2014 werkzaam met het merk Nouveau Lashes & Beauty.

Ze komt speciaal voor de Vakbeurs Uiterlijke Verzorging 2018 naar Nederland om daar demonstraties te geven van de diverse wimperbehandelingen en om iedereen tips and tricks te geven over het plaatsen van de perfecte set wimpers.

Nouveau Lashes & Beauty op de vakbeurs Gorinchem

Op 20, 21 en 22 januari 2018 staat Nouveau Lashes & Beauty op de Vakbeurs Uiterlijke Verzorging 2018 op standnummer 189. Kom langs voor meer informatie over de trainingen of geef je op als model voor een van de demonstraties van onze Nouveau Lashes & Beauty Educators.

Wedstrijdteam 

Educator Shereen Nesbeth heeft inmiddels veel wedstrijdervaring en heeft ook veel plezier in het deelnemen aan wedstrijden. Nouveau Lashes & Beauty Nederland zal vanaf dit jaar ook wedstrijdtrainingen aan gaan bieden. Wil jij ook door Shereen getraind worden en een teamlid worden van het Nouveau Lashes & Beauty Nederland Team? Stuur ons dan een bericht en informeer naar de mogelijkheden.

              MEER INFORMATIE         
              WEBSITE NOUVEAU       
              CONTACT