Nailart Workshops

Bernice Welles CND Education Ambassador en vaste Nagelstyling docent van Menataupe staat bekend om haar originele Nailart technieken en designs.

Aankomende maand draait zij daarom weer verschillende Nailart workshops bij ons. Waaronder de nieuwe Mandala Design workshop en de populaire Sanding Nail Art. Deze wil je niet missen!

Ibiza Naildesign 

In deze workshop leer je de echte Ibiza Naildesigns maken. Tijdens deze workshop leer je de nieuwe nailart-rage Elite Style. We gaan mozaïken met steentjes, je leert ook hoe de steentjes eindeloos lang op de nagel gehecht blijven én Bernice legt je uit hoe je makkelijk en snel typische Ibiza Naildesigns tekent. Deze vrolijke, kleurrijke designs wil je niet missen!

Kosten
€25,- Excl. BTW

Lesdatum
Maandag 14 augustus 2017 van 10.00 – 13.00.

Mandala Naildesign

In deze workshop leer je prachtige Mandala naildesigns te maken met verschillende technieken. Bernice leert jou de mandala te ontleden zodat je deze uiteindelijk kunt tekenen op de nagel. Maar ook het mooi inkleuren van de mandala komt aan bod. En als bonus met de nieuwe nailart-rage Elite Style een Mandalanagel te maken! Met handige tips en trics zijn de verschillende technieken voor Mandala designs geen geheim meer voor jou.

Kosten
€35,- Excl. BTW

Lesdatum
Maandag 14 augustus 2017 van 13.30 – 16.30.

             Inschrijven          
             Meer informatie            
             Facebook