Het Nageltalent 2018

Zoals alle voorgaande jaren, gaan wij ook deze periode weer op zoek naar bijzonder nageltalent. Heb jij talent? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdagingen zoals wedstrijden?

Mis deze talentenjacht dan niet, je maakt namelijk kans op een jaar lang gratis wedstrijdtrainingen door meervoudig Nederlands en Belgisch kampioen Debbie Hehanussa.

Hoe doe ik mee?

Plaats op onze Facebook tijdlijn een filmpje of een foto waarin jij je beste werk laat zien, onderbouw hierbij ook waarom jij kans moet maken op de titel Nageltalent 2018.

  1. Maak een video of foto en laat hierin zien dat jij talent hebt in nagelstyling. (Dit mag met ieder merk zijn)
  2. Leg uit waarom jij het talent hebt dat wij zoeken
  3. Plaats dit filmpje op onze Facebook tijdlijn/pagina: https://www.facebook.com/mbcbarendrecht/
  4. Tag ons in het bericht

Wat kun je winnen?

Naast een geweldige beker voor het Nageltalent van 2018 win je één jaar lang gratis Wedstrijdtrainingen voor diverse nagelwedstrijden. Bijvoorbeeld: CND™ Shellac™-, French Manicure met Acryl en/of Gel- en Tipbox wedstrijden.

Nominaties

Wij zullen uit alle Facebook video’s en/of foto’s een aantal talenten nomineren. Ook zullen docenten enkele talenten uit onze klassen nomineren. De genomineerden worden eind januari bekend gemaakt, zorg dus dat jouw inzending voor 29 januari 2018 bij ons binnen is. 

Save the date

In de eerste week van februari ontvangen alle genomineerden die kans maken op de titel een definitieve uitnodiging voor de talentendag die plaatsvind op maandag 26 februari 2018 van 10.00 – 17.30. Op deze dag laat je nogmaals je talent zien tijdens een training van Debbie Hehanussa. Debbie heeft als geen ander oog voor bijzonder nageltalent en zal op deze dag in overleg met de jury het Nageltalent van 2018 bekronen.

Terugblik Nageltalent 2016 & 2017

In 2016 ging Namoi den Dikken met de titel naar huis en in 2017 was dit Kim Poels. Samen met meerdere talentvolle dames, zitten zij in het wedstrijden team van Menataupe en hebben zij al meerdere prijzen in de wacht gesleept. Bekijk hier een foto impressie van de vorige edities.

              FACEBOOK         
              CONTACT         
              MEER INFORMATIE