Erkende Vakopleidingen

Menataupe BeautyCare is een erkend opleidingsinstituut. Door het CRKBO zijn wij getoetsten opgenomen in het Centraal Register voor Korte Beroepsopleidingen. Ook zijn wij aangesloten als erkend leerbedrijf bij SBB Nederland en zijn wij branche erkend opleider voor Nagelstyling via Het Nagelgilde. Kijk voor meer informatie op www.nagelgilde.nl.

Belangrijke punten over ons:

  • Branche Erkend Opleider;
  • Je betaald geen BTW over de Allround vakopleidingen;
  • Wij hebben een levenslang leerplan;
  • Opleidingsinstituut waar betaling in termijnen mogelijk is;
  • Wij hebben wekelijke instrooommogelijkheden;
  • Gratis Try-out avonden;
  • Officieel CND™ Education Academy & CND Distribiteur;
  • Opleider  met Nagelwedstrijd team o.b.v. Nederlands Kampioen Debbie Hehanussa;
  • Gratis Parkeergelegenheid;
  • Gemakkelijk te bereiken naast de A15.

Bewust kleine klassen 

Bij Menataupe BeautyCare word je intensief begeleid door vakbekwame professionals met jarenlange prakijkervaring. De docenten staan graag náást hun leerlingen om hen individuele aandacht te kunnen geven. Wij hebben standaard review-dagen in de cursusduur opgenomen. Dit zijn dagen waarop zij terugkomen om hun praktijkvaardigheden aan te scherpen.

Tijdens de reviews kunnen zaken waar je in de praktijk tegen aan loopt worden doorgenomen met een docent of examinator. Daarnaast heb je tijdens en na het volgen van onze cursussen, workshops en opleidingen bij MBC altijd een klankbord. 

Studiebelasting

Naast de intensieve begeleiding van Menataupe BeautyCare verwachten wij van onze cursisten bij het volgen van een vakopleiding dat zij toegewijd hun huiswerk maken. Per richting geldt een andere studiebelasting. Gemiddeld kun je er van uitgaan dat de studiebelasting thuis minstens zo lang is als het praktijkdeel uit de les.

Levenslang Leerplan

Bij ons kun je ook gebruik maken van het levenslang leerplan. Dit leerplan biedt een garantie op de gevolgde opleiding. Heb je na het afronden van een Allround Opleiding problemen met bepaalde onderdelen uit de gevolgde opleiding, dan kun je altijd in overleg kosteloos terugkeren om deze module onder de knie te krijgen. 

Belastingvoordeel

Wanneer je bij MBC een beroepsopleiding volgt, kan je in aanmerking komen voor een belasting voordeel. Neem hiervoor contact op met de Belastingdienst. Klik hier voor meer informatie.

Certificaten

Voor alle workshops, cursussen en opleidingen ontvang je na afloop een certificaat. Een certificaat toont aan dat je een module hebt gevolgd. Eend diploma geeft aan wat je niveau is. Wil je naast je certificaten ook een branche erkend diploma, dan kun je voor nagelstyling deelnemen aan het Landelijk Examen van Het Nagelgilde. Menataupe BeautyCare begeleid je ook hierbij. Gratis deelname aan het proefexamen van de opleiding Nagelstyling is gegarandeerd voor iedere leerling die zich inschrijft voor het examen. 

Inschrijving

Inschrijven? Raadpleeg de inschrijfprocedure van Menataupe BeautyCare.

Open avonden & Proeflessen

Wil je eerst meer informatie en een beter beeld krijgen van ons opleidingsinstituut? Bezoek dan één van onze open avonden, meld je hier aan. Weten of nagelstyling bij jou past en een beeld krijgen van onze manier van lesgeven? Volg aan gratis proefles. Maak hier jouw afspraak.

Weten wat het verschil is tussen een Opleiding, Cursus en een Workshop? Klik hier