Opleidingen Nagelstyling in the picture

Op zoek naar een goede nagelstyliste opleiding in de buurt van Rotterdam? Bij Menataupe BeautyCare geven we verschillende soorten nagelstyliste opleidingen. Er is een opleiding beschikbaar voor iedereen. Of je nu wilt gaan werken in een professionele nagelsalon of je eigen salon wilt beginnen, na afronding van een nagelstyliste opleiding kan het allemaal. In dit artikel vertellen we je meer over de mogelijke keuzes voor een nagelstyliste opleiding bij Menataupe BeautyCare.

Uiteraard werken we tijdens onze nagelstyliste opleiding met producten van hoge kwaliteit van het merk CND™. Bij onze nagelstyliste opleiding schaf je direct een uitgebreid starterspakket aan waarmee je vooruit kunt tijdens en ook na de opleiding. Gedurende de opleiding wordt aandacht besteed aan theorie en praktijk, waardoor je na afronding genoeg vakkennis beheerst. Natuurlijk zijn onze opleidingen erg flexibel, je hebt de keuze om de opleiding overdag of in de avond te volgen. De lesdagen vinden altijd plaats op dinsdag. De lessen van de dagopleidingen duren van 10:00 tot 16:00. De lessen van de avondopleiding duren van 18:30 tot 21:30. Natuurlijk krijg je na elke les huiswerk mee waar je mee aan de slag moet voor de volgende les. Op deze manier ben je actief bezig met het leren van het vak zodat je na afronding helemaal klaar bent om te starten als nagelstyliste.

nagelstyliste opleiding

 

Bij Menataupe BeautyCare hebben we vier verschillende nagelstyliste opleidingen. Hieronder vertellen we je hier meer over.

Nagelstyliste Opleiding Allround

De Opleiding Allround Nagelstyling duurt 12 lesdagen en is er vanaf €699,-. Gedurende deze 12 weken wordt je opgeleid tot echte professional. Je start met de module manicure waarin je de basis van het vak leert. Vervolgens ga je aan de slag met het plaatsen van gelnagels en acrylnagels. Het mooie aan de allround opleiding is dat je zowel gel- als acrylnagels leert plaatsen waardoor je nooit nee hoeft te zeggen tegen jouw toekomstige klanten. Omdat je aan de slag gaat met acryl is ook de module elektrisch vijlen essentieel. Als toevoeging aan de opleiding leer je werken met CND™ Shellac™. CND™ Shellac™ is een colorcoat welke wordt uitgehard onder de UV-lamp en 14 dagen zorgt voor perfecte nagels met glans. CND™ Shellac™ is beschikbaar in tientallen kleuren waardoor je voor ieder wat wils kunt bieden. Shellac™ kan zowel aangebracht worden op de natuurlijk nagel als op gel of acryl.

Nagelstyliste Opleiding Professional

De Opleiding Nagelstyling Professional duurt 14 lesdagen en is er vanaf €799,-. De opleiding bestaat uit dezelfde modulen als de hierboven beschreven allround opleiding. Uiteraard wordt de opleiding aangevuld met meer modulen. Met deze opleiding kun je net een beetje meer bieden. Nail Art technieken zijn tegenwoordig veel gevraagd in salons. Daarom wordt er in deze opleiding aandacht aan besteed. De opleiding bevat 2 lesdagen waarop de modulen Nail Art en Nail Design worden aangeboden. Tijdens deze modulen wordt aandacht besteed aan verschillende nail art technieken waardoor je jouw eigen handtekening op je werk kunt achterlaten.

Nagelstyliste Opleiding Professional Plus

De Opleiding Nagelstyling Professional Plus duurt 18 lesdagen en is er vanaf €999,-. Deze opleiding bestaat uit dezelfde modulen als de hierboven beschreven professional opleiding. Natuurlijk wordt de opleiding nog aangevuld met andere modulen. Ook aan voetverzorging is veel behoefte in salons. Daarom leer je dit in deze opleiding. Er wordt aandacht besteed aan het uitvoeren van Spa Pedicure behandelingen. Tijdens deze behandeling worden de voeten verzorgd. Om deze behandeling af te maken wordt ook de module French Pedicure aangeboden. Tijdens deze module leer je perfect lakken op de teennagels. Deze opleiding is perfect voor degene die hun eigen nagelsalon willen starten na afronding van de opleiding. Er wordt namelijk veel aandacht besteed aan het opzetten en runnen van een nagelsalon tijdens de modulen Salon & Social Media en Business Building. Je leert in 2 dagen veel over het inzetten en opstarten van sociale media, prijsbepaling, klantcontact en nog veel meer.

Nagelstyliste Opleiding Master

De Opleiding Nagelstyling Master is de meest uitgebreide nagelstyling opleiding bij Menataupe BeautyCare. Tijdens deze opleiding leer je verschillende gevorderde nagelstyling technieken. Hiervoor kun je je onderscheiden van je concurrenten op de markt. De opleiding duurt 24 lesdagen en is er vanaf €1499,-. Alle modulen welke beschreven zijn in de hierboven genoemde opleidingen worden aangeboden. Hiernaast leer je werken met probleemnagels. Tevens leer je alles over ‘Custom Blending’. Dit is een techniek waarbij de kleur van de kunstnagel volledig wordt afgestemd op de kleur van het nagelbed van de klant. Na afronding van deze opleiding ben jij een echte allrounder welke zelfs de klanten met de moeilijkste nagels verder kunt helpen.

nagelstyliste opleiding

Na afronding van elk van onze opleiding ontvang je certificaten voor de alle afgeronde modulen. Uiteraard ontvang je ook een officieel nagelstyliste certificaat. Menataupe BeautyCare is een erkend opleidingsinstituut.  Hierdoor zijn de certificaten tevens erkend. Ook heb je de mogelijkheid om verschillende andere certificeringen te behalen. Zo kun je het Landelijk Examen volgen bij Het Nagelgilde. Ook kun je je laten certificeren door CND™. Op deze manier wordt je CND™ Certificated Salon.  Bij beide ondersteunen we je ook na afronding van je opleiding graag.

Opleiding tot nagelstyliste volgen?

Heb je interesse om aan de slag te gaan met het vak nagelstyling en wil je meer informatie? Klik dan op de onderstaande button en vraag informatie aan. Uiteraard kun je ook altijd contact opnemen per telefoon of mail of onze open avond bezoeken. We bespreken graag jouw wensen. Op deze manier kunnen we je helpen met het maken van de juiste keuze. Ook sturen we je graag een persoonlijk voorstel toe zodat je je verder kunt verdiepen. Erachter komen of nagelstyling bij jou past? Volg een gratis proefles!

           Open Avond           
   Informatie aanvragen  
              Gratis Proefles