nagelsalon inrichting inspiratie

 Nagelsalon Inrichting Inspiratie

Heb je een droom om een eigen nagelsalon te beginnen en wil je graag wat inspiratie opdoen? Of heb je al een nagelsalon en wil je graag wat veranderen aan het interieur? Lees dan snel verder! In dit artikel geven we je wat nagelsalon inrichting inspiratie voor jouw nagelsalon en vertellen we je welke must-haves essentieel zijn in een nagelsalon.

nagelsalon inrichting inspiratie

Belangrijke must haves voor je salon inrichting

De volgende must-haves zijn erg belangrijk voor een professionele en prettige salon inrichting:

  • Prettige stoelen: Jouw klanten zitten vaak voor een tijdje in de stoel terwijl ze een behandeling ondergaan. Ook jij zit voor een tijdje en daarom is het belangrijk dat dit op een comfortabele manier kan. Goede stoelen zijn hiervoor een echte must. Je wilt dat jouw klanten met een prettig gevoel de deur uitgaan en daarom is een fijne houding tijdens de behandeling erg belangrijk!
  • Een overzichtelijke tafel: Een tafel waarop de behandeling uitgevoerd wordt is erg belangrijk. Indien je ook acrylnagels zet en gebruik maakt van een elektrische frees is een goede afzuiging belangrijk. Een kussen waarop de klant haar handen kan laten rusten is ook essentieel om op tafel te plaatsen, zodat de klant in een comfortabele houding de behandeling kan ondergaan.
  • Goed licht: Tijdens de behandeling is het belangrijk dat jij goed kunt zien waar je mee bezig bent. Goed licht is hiervoor essentieel. Een goede lamp is om deze reden belangrijk om in je salon te hebben. Op onze webshop hebben we verschillende lampen welke perfect licht bieden om nagelbehandelingen uit te voeren en een compact en handig formaat hebben.
  • Inrichting voor een wachtruimte: Als je meerdere klanten op een dag hebt kan het zijn dat je soms wat uitloopt en dat klanten even moeten wachten tot ze aan de beurt zijn. Een comfortabele wachtruimte is hiervoor essentieel. Het is in ieder geval belangrijk dat er een stoel of bank in de wachtruimte te vinden is. Als klanten wat langer moeten wachten is het ook aan te raden om wat tijdschriften in de wachtruimte neer te leggen zodat jouw klanten iets te doen hebben tijdens het wachten.

CND™ Shellac™ inrichting in je salon

Ben je een CND™ Stylist of wil je graag een nagelsalon openen en met het merk CND™ gaan werken? Dat is mooi, want CND™ biedt namelijk verschillende rekken en displays aan voor het presenteren van jouw CND™ Shellac™ en/of CND™ Vinylux™ kleuren. Al deze rekken en displays kun je hier bekijken en online bestellen. Of je nu een grote of kleine salon hebt, CND™ biedt displays en rekken in verschillende maten.

nagelsalon inrichting inspiratie

 

Wil je meer informatie met betrekking tot de mogelijkheden om nagelstyliste te worden? Vraag dan via onderstaande button informatie aan of neem contact met ons op. We adviseren je graag met betrekking tot de keuze voor een geschikte opleiding tot nagelstyliste!

   Informatie aanvragen  
             Contact