Ibiza Markt 

Op maandag 12 juni vindt de derde editie van de CND For You Salondag plaats. De gehele dag staat bij Menataupe in het teken van Ibiza met diverse workshops, maar omdat wij natuurlijk allemaal gek zijn op Fashion, Food en Lifestyle  hebben dit thema doorgevoerd door een echte Ibiza markt te organiseren tijdens de CND™ Salon dag.

Wat is er te doen?

Op 12 juni 2017 kun je de gehele dag van 12.00 – 16.00 diverse kraampjes bezoeken met onder andere leuke sieraden, accesoires, bikini’s en andere artikelen helemaal in het thema Ibiza.

Speciale gasten

Melanie in Motion uit Spijkenisse zal verschillende Zumba demonstraties verzorgen. Melanie in Motion is een professionele Zumba, dans en fitnessschool die diverse Zumba lessen aanbieden. Deze lessen zijn een feestje opzich, dus kom gezellig langs en swing met ons mee op heerlijke muziek.

 

Realityster  Samantha de jong ”Barbie” bekend van haar eigen realityshows en Oh Oh Cherso komt bij ons langs en zal op onze Ibiza Market aanwezig zijn met haar kleding. Tegenwoordig is zij een compleet nieuwe weg ingeslagen en organiseert ze kledingparty’s met kleding tot maat 48. Kom gezellig langs en kijk of er iets voor jou tussen zit.

Aanmelden 

Iedereen is welkom, maar wil je langskomen laat het ons dan weten.

Wij zorgen voor de hapjes en de drankjes, het enige wat jij moet doen is je inschrijven via www.salondag.nl vergeet niet in het inschrijfformulier kiezen voor Menataupe in Barendrecht.

   inschrijven