Groothandel 

Na het afronden van een opleiding, cursus of workshop kan de cursist of beginnende salon terecht bij onze groothandel en online webshop. Hiermee wordt een totaalconcept aangeboden voor de startende salon. Menataupe Beauty Care (MBC) is een onafhankelijke vakopleider binnen de Beauty branche, met aansluitend een groothandel waar kwaliteit voorop staat.

Ben je een Beauty professional en ben je op zoek naar een groothandel voor het inkopen van producten? Dan mag je bij ons altijd langskomen of via de webshop bestellen.

Als je producten wilt aanschaffen bij ons dien je in het bezit te zijn van de juiste certificaten en een KVK en BTW-nummer.

Webshop

Naast de groothandel hebben wij een webshop waar je gemakkelijk alle producten kunt bestellen. Je maakt eenmalig gemakkelijk en snel een account aan en kunt zo je bestellingen volgen en online bekijken. Ga naar webshop.

Diverse Merken

Menataupe BeautyCare heeft verschillende producten en merken in het assortiment. Onderstaand een overzicht van de merken en lijnen die je bij ons in het assortiment van de groothandel en webshop kunt vinden.

             Naar webshop        
             Informatie aanvragen          
             Contact