Erkende Vakopleider

Menataupe BeautyCare is een erkend opleider opgenomen in het ( CRKBO ) Centraal Register voor Korte Beroepsopleidingen. Tevens zijn wij aangesloten als erkend leerbedrijf bij SBB Nederland en branche erkend opleider voor Nagelstyling via Het Nagelgilde. Kijk voor meer informatie op www.nagelgilde.nl.

Cursussen bij Menataupe

Menataupe CRKBOEen cursus nagelstyling bestaat uit meerdere dagen en is vaak toegespitst op een bepaald onderdeel. Naast het uitbreiden van je bestaande vakkennis, kun je jezelf specialiseren door het volgen van bijvoorbeeld een cursus nagelstyling of een cursus wimperstyling voor een specifiek onderdeel.

Belangrijke punten:

  • Branche Erkend Opleider;
  • Gemakkelijk te bereiken naast de A15;
  • Showroom & Groothandel;
  • Wekelijkse en Flexibele instroom mogelijkheden;
  • Gratis try-out avonden;
  • Gratis parkeergelegenheid.

Breed aanbod

Als Branche Erkend opleider hebben wij een breed aanbod in verschillende cursussen op diverse gebieden van Nagelstyling, Wimperstyling, Wenkbrauwstyling, Spray tanning en Harsen. Hierdoor zijn er zeer flexibele instapmogelijkheden op verschillende niveaus en kan je na het afronden van een cursus ook kiezen om te vervolgen met een vakopleiding.

Certificering

Na het afronden van een cursus bij Menataupe ontvang je altijd een certificaat van deelname.

Inschrijving

Inschrijving geschied via de inschrijfprocedure van Menataupe BeautyCare.

Open avonden & Proeflessen

Wil je eerst meer informatie en een beter beeld krijgen van ons opleidingsinstituut? Bezoek dan één van onze open avonden, meld je hier aan. Weten of nagelstyling bij jou past en een beeld krijgen van onze manier van lesgeven? Volg aan gratis proefles. Maak hier jouw afspraak.

Weten wat het verschil is tussen een Opleiding, Cursus en een Workshop? Klik hier