Creative Play Gel Polish

Creative Play Gel Polish is een nieuwe productlijn van de wereldwijde marktleider in professionele nagelproducten, CND™. Creative Play Gel Polish komt met meer dan 50 levendige en expressieve kleuren en met 10 verschillende finishes. Totaal anders dan CND Shellac™ UV-polish is Creative Play een echte Gel Polish. Kom naar een van onze demonstraties om de eigenschappen van deze productlijn te leren kennen.

Voor wie is deze Gel Polish geschikt?

“Speciaal voor de sociale persoon met een bomvolle agenda – is dit een betrouwbare Gel Polish die ervoor zorgt dat de nagels er altijd fabulous uit zullen zien’’ – aldus Cherie Pollard, Global Team van CND. “

Klanten die verlangen naar levendige kleuren en langdurige glans, zullen zich verheugen op het nieuwe aanbod van Creative Play Gel Polish. Maar liefst 10 finishers geven nail professionals de mogelijkheid om expressief aan de slag te gaan en nog meer te mixen & matchen.

Creative Play Gel Polish Demonstraties

De verwachting is dat de Creative Play GP vanaf eind oktober leverbaar is in de groothandel en via de webshop. Op 9 november 2017 is er Salon Dag bij ons in Barendrecht. Op deze dag worden er verschillende demonstraties gegeven en kun je vrijblijvend kennis maken met deze nieuwe productlijn. Meld je aan via onderstaande button.

              Aanmelden