CND™ Shellac™ Bestellen

In dit artikel vertellen we je alles over het innovatieve product van CND™: Shellac™! We vertellen je wat CND™ Shellac™ precies is, wat de voordelen zijn en hoe het zit met CND™ Shellac™ bestellen. Ook bieden we verschillende trainingen aan over CND™ Shellac™, ook hier vertellen we je meer over.

Over CND™ Shellac™

CND™ Shellac is een 14+ day nailcolor welke ruim twee weken zorgt voor prachtige nagels. CND™ Shellac™ is tot tegenstelling tot andere producten geen ‘nagellak’ of ‘gelpolish’, maar een UV-cured polish. Dit betekend dat CND™ Shellac™ uithardt onder een UV- of LED lamp. Bij CND™ staat de kwaliteit van de natuurlijke veiligheid voorop. Om deze reden zorgt CND™ Shellac™ er, in tegenstelling tot andere merken, niet voor dat de natuurlijke nagel beschadigd wordt. De nagel hoeft niet te worden opgeruwd en ook het verwijderen van CND™ Shellac™ is compleet veilig. Waar ‘gelpolish’ er vaak afgevijld moet worden met een vijl of elektrische frees kan Shellac™ afgeweekt worden met Nourishing Remover. Deze remover bevat macadamia olie en zorgt ervoor dat Shellac™ binnen 5-8 minuten loslaat van de nagelplaat. Hiermee wordt de natuurlijke nagel niet beschadigd.

De voordelen van CND™ Shellac

  • 14 dagen lang resultaat met geweldige glans
  • Hoge kwaliteit
  • Ideaal te combineren met nail art, zoals glitters of steentjes
  • De natuurlijke nagel wordt niet beschadigd
  • Afweekbaar binnen 5 tot 8 minuten
  • De natuurlijke nagel hoeft niet te worden opgeruwd
  • Elk seizoen nieuwe kleuren gericht op de laatste trends

Aan de slag met CND™ Shellac?

Wil je starten met CND™ Shellac™ behandelingen aan te bieden in je salon? Dat kan! We hebben verschillende trainingen beschikbaar omtrent CND™ Shellac™. Om te starten met CND™ Shellac™ dien je eerst de Basis 1 workshop te volgen. Deze workshop is op te volgen met de Basis 2 workshop. Wil je officieel erkend CND™ Shellac™ Master stylist worden? Dan kun je na de Basis workshops de Cursus Master Painter volgen.

CND™ Shellac™ bestellen

Ben je al Shellac™ stylist en wil je graag CND™ Shellac™ bestellen? Dan kan dat via onze webshop. Hier vind je alle laatste nieuwe kleuren. Kom je liever de kleuren uitkiezen in onze groothandel? Dit kan ook. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 9:30 tot 17:00 uur geopend. We zitten gevestigd aan de Van ’t Hoffstraat 37 in Barendrecht.

Wil je meer informatie over onze mogelijkheden om CND™ Shellac™ stylist te worden? Klik dan op onderstaande button en vraag informatie aan.

  CND™ Shellac™ bestellen 
   Informatie aanvragen  
             Contact