CND Salon Dag 

Op maandag 12 juni is het zover, de CND Salon Dag op diverse CND™ locaties, dus ook bij ons in Barendrecht!

De CND Salon dag staat helemaal in het teken van onze Salons en onze Salon eigenaren. Er is deze dag 15% korting* op CND™ producten en workshops en als klapper op de vuurpijl geven wij van CND™ Nederland geweldige prijzen weg. Een van de hoofdprijzen is een gratis webshop t.w.v. €1500,-* en de 2e prijs een Acer Tablet.

Bij Menataupe hebben wij een speciale editie namelijk het thema Ibiza. Er draait een workshop Ibiza Naildesign van Bernice Welles, maar wij hebben ook een gezellige Ibiza market met gezellige kraampjes waar je veel leuke dingen kunt shoppen en beleven! Wij zeggen dit wil je niet missen. 

CND™ Salon Dag acties

  • 15 % korting* op CND™ producten
  • 15% korting* op workshops
  • Gratis Demonstraties
  • Sneakpreview op de CND herfstcollectie van 2017: CND™ Nightspell
  • Leuke Goodiebag (op=op)
  • Bij iedere besteding van €100,- een lot voor de loterij.
  • Gratis CND™ Strandlaken bij besteding van €175,-

Nail Art workshops door Bernice Welles 

Er worden bij ons op locatie tijdens de CND Salon Dag tevens twee leuke workshops gegeven door Bernice Welles.

Ibiza Style Naildesign door Bernice Welles

CND™ EA Bernice Welles leert jou de echte Ibiza Naildesigns maken. Tijdens deze workshop draait alles om zomerse designs voor handen en voeten. Ibiza Naildesigns zijn vrolijk, kleurrijk en in de designs komen vele leuke patronen en prints terug. Dit wil je niet missen!

Kosten & tijd
Van 10.00 – 13.00. €25,- Excl BTW
. Inschrijven verplicht.

Special Trend Class door Bernice Welles

Tijdens deze Trend Class laten wij verschillende Trends zien op het gebied van Nail-Art. Speciaal tijdens deze Salon dag zal CND™ EA Bernice welles verschillende Designs en Technieken laten zien met de diverse CND™ Collecties waaronder een Sneak Preview van de nieuwe CND™ Nightspell collectie.

Kosten & tijd
Van 13.30 – 15.30. Kosteloos.  Inschrijven verplicht.

Aanmelden Salon Dag

Wij zorgen voor de hapjes en de drankjes, het enige wat jij moet doen is je inschrijven via www.salondag.nl vergeet niet in het inschrijfformulier kiezen voor Menataupe in Barendrecht.

   inschrijven  
* deze pagina is onder voorbehoud van fouten, aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleent. 15% korting is alleen geldig op CND™ producten niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen, op lespakketten, nieuwe collecties/producten, CND™ Merchandise en Starterssets. 15% korting op workshop is bij inschrijving en betaling op 12 juni 2017.