CND Rhythm & Heat Collectie

De CND Rhythm & Heat Collectie van CND neemt je mee naar eindeloze witte stranden en zet de toon voor frisse en zomerse Art Deco Designs. Ontsnap aan de alledaagse drukte en geniet van deze lichte tropische tinten.

Met Exotische Caribische bestemmingen in elke Fashionista’s reisgids, zijn deze nail designs die je met deze CND Rhythm & Heat Collectie kan creëren een combinatie van culturele invloeden, gewaagde kleuren en grafische prints. De CND Rhythm & Heat Collectie is uitermate geschikt voor het zomerseizoen.

Jan Arnold Co Founder & Style Director van CND™ zegt het volgende over deze collectie: ” Het trend verhaal van dit seizoen is geworteld in de natuur met een zwoele mix van kleur en design. Geef een frisse, grafische draai aan de nagel klassiekers met de prachtige en bijpassende nail designs. Perfect voor een heerlijke stranddag of zwoele zomeravond!”

CND Shellac Rhythm & Heat Collectie

De CND™ Shellac™ Rhythm & Heat Collectie bestaat uit de volgende 6 fantastische zomerkleuren. Shimmering Shores is alleen verkrijgbaar in Shellac™.

CND Rhythm & Heat Collectie

CND Vinylux Rhythm & Heat Collectie

De CND Vinylux™ Rhythm & Heat Collectie is te verkrijgen in de volgende 6 kleuren. De kleur Splash Teal is alleen verkrijgbaar in Vinylux.

Seasonal Trend Class

Deze workshop is gratis wanneer je 3 of meer CND™ Shellac™ kleuren uit de CND Rhythm & Heat Collectie hebt aangeschaft. Tijdens deze workshop leer je met de verschillende kleuren en technieken de leukste Nail Art combinaties maken met de nieuwste seasonal CND Rhythm & Heat Collectie.

Pre order

De CND Rhythm & Heat Collectie is vanaf nu te pre orderen via de webshop. De collectie wordt op 1 maart 2017 uitgeleverd. Als je voor 1 maart 2017 besteld heb je deze kleuren als een van de eersten in huis.

             Pre Order            
             Workshop            
             Contact