CND™ Nightspell Collectie 

De CND™ Nightspell Collectie neemt je alvast mee naar het najaar van 2017. Gebaseerd op de trends van de catwalks brengt deze CND™ collectie stoere trend kleuren voor op handen en voeten. Waarmee je nagelontwerpen kan maken die je klant doen denken aan prachtige juwelen.

Jan Arnold Co-Founder van CND™ zegt over deze collectie: “Dit seizoen draait het bij de Nightspell Collectie om betoverende schoonheid met een donkere en verleidelijke rand. Een middellange, dolkvormige nagel gegrond in mercuriale tinten vertegenwoordigt pure klasse. Zoals gezien op de Blonds Fall Runway, gaat het om verfijnde nagelstijlen die in vloeibare kwik en antiek goud gepresenteerd worden. Een overvloed aan texturen met vergrootte stekels om verschillende dimensies te verlichten.”

CND Shellac Nightspell Collectie

De CND™ Shellac™ Nightspell Collectie bestaat uit de volgende 6 fantastische herfstkleuren. 

CND Vinylux Nightspell Collectie

De CND™ Vinylux™ Nightspell Collectie is te verkrijgen in de volgende 6 kleuren.

Seasonal Trend Class

Deze workshop is gratis wanneer je 3 of meer CND™ Shellac™ kleuren uit de CND™ Nightspell Collectie hebt aangeschaft. Tijdens deze workshop leer je met de verschillende kleuren en technieken de leukste Nail Art combinaties maken met de nieuwste seasonal CND™ Nightspell Collectie

Pre order

De CND™ Nightspell collectie is vanaf nu te pre orderen via de webshop. De collectie wordt in de eerste week van juli 2017 uitgeleverd. Als je voor eind juni besteld heb je deze kleuren als een van de eersten in huis.

             Pre Order            
             Workshop            
             Contact