mood hues collectie

CND™ Mood Hues collectie

Het is lente! Ook dit seizoen komt CND™ dus weer met een nieuwe collectie. De nieuwste collectie, genaamd de Mood Hues collectie, is beschikbaar in CND™ Creative Play nagellak en gelpolish. De Mood Hues collectie bestaat uit 8 vrolijke frisse kleuren that will get you pumped, blow you away and keep you fired up. De veelzijdige en expressieve kleuren passen helemaal bij de lente en de zomer. De Mood Hues collectie bestaat uit de volgende kleuren:

mood hues collectie

Over CND™ Creative Play nagellak

CND™ Creative Play nagellak is een traditionele nagellak welke aan te brengen is in een 3 stappen systeem: basecoat – color – topcoat. De nagellak is geformuleerd met micro pigmenten wat zorgt voor een perfecte glans en intense kleur. CND™ Creative Play Nagellak droogt aan de lucht en is snel en gemakkelijk weer te verwijderen met de Offly Fast remover. Alle kleuren uit de Mood Hues collectie zijn verkrijgbaar in CND™ Creative Play nagellak.

Over CND™ Creative Play gelpolish

CND™ Creative Play Gelpolish is een langhoudende en gelpolish voor een betaalbare prijs. Creative Play Gelpolish is de enige afweekbare gelpolish wat hem erg uniek maakt. CND™ Creative Play Gelpolish is aan te brengen in een 3 stappen systeem: basecoat – color – topcoat en wordt uitgehardt in de CND™ UV- of LED-lamp. De gelpolish is ideaal om kleuren mee te mengen door de hoge pigmentatie. Het kwastje heeft ruim 400 haartjes wat zorgt voor een gemakkelijke applicatie en perfecte dekking. Alle kleuren uit de Mood Hues collectie zijn verkrijgbaar in CND™ Creative Play Gelpolish.

Bestel de Mood Hues collectie

De Mood Hues collectie is vanaf nu verkrijgbaar. Je kunt de kleuren komen bekijken in onze groothandel aan de Van ’t Hoffstraat 37 in Barendrecht. We zijn van maandag tot vrijdag geopend van 9:30 tot 17:00. Geen tijd om langs te komen? Dan kun je de kleuren ook online bestellen op onze webshop. Je maakt vanaf €50,- gebruik van gratis verzending.

 

              Bestel online         
             Contact