Wat is Caption Nail Polish?

Caption Nail Polish is een revolutionaire nagellak van het professionele merk Young Nails. De nagellak is ontwikkeld door middel van een revolutionaire formule, de LacQ3 technologie. Deze speciale formule zorgt voor een verbluffend resultaat.

Hoe gebruik je Caption Nail Polish?

Bij het aanbrengen begin je allereerst met de Caption Base Coat, die de natuurlijke nagel sterker en gezonder maakt. Deze voorkomt tevens dat de natuurlijke kleur van de nagel vervaagt. Vervolgens lak je de gewenste Caption kleur. Één laag is meer dan voldoende door de zeer hoge kleurpigmentatie. Na het lakken van de kleur kan er nog een Caption Top Effect worden aangebracht, om de kleur een feestelijk effect te geven. Tot slot breng je de Caption Top Coat aan, dit kan direct nadat je op alle 10 de vingers de kleur hebt aangebracht. Caption droogt namelijk 3 keer zo snel als gewone nagellak! De Caption Top Coat zorgt ervoor dat de nagellak goed geseald wordt en geeft tevens een fantastische spiegelglans.

Wil je de garantie dat je favoriete Caption kleur zeker twee weken blijft zitten? Ga dan voor Caption Conversion! Met Caption Conversion Base & Top Coat verander je Caption in een gellak en geniet je nog langer van het resultaat.

Alle voordelen op een rij:

  • Caption Nail Polish droogt 3 keer zo snel als gewone nagellak;
  • De Top Coat kan direct na het  kleur lakken worden aangebracht, zonder droogtijd!
  • Er is maar één laag Caption Nagellak kleur nodig, door de hoge kleurpigmentatie;
  • Caption Top Coat zorgt voor een goede sealing en fantastische spiegelglans;
  • De optie om Caption om te toveren in een gellak met de Conversion Base & Top Coat.

Caption geliefd onder sterren

Wist je dat Caption ook zeer geliefd is bij de binnen- en buitenlandse sterren? Onder andere actrices Carolien Spoor en Vanessa Hudgens en topmodel Marvy Rieder zijn dol op de verschillende Caption kleuren (Er zijn er inmiddels ruim 98!). Caption nagellak is ook regelmatig in de bladen & glossy’s terug te vinden!