De Brow Bar 

Ben jij al bekend met de term Brow Bar? De Brow Bar is een salon die volledig gefocust is op het ontwikkelen van perfecte wenkbrauwen. Brow Bars doen dit door verschillende technieken toe te passen bij de klant. Veel gebruikte technieken zijn: wenkbrauwen verven, wenkbrauwen epileren, Threaden, Waxen en Shapen & Contouren. 

Wenkbrauwen en wenkbrauwstyling zijn hot, dus ook de Brow Bars zijn erg in trek. Niet meer zelf prutsen aan je wenkbrauwen, maar bij een Brow Bar je wenkbrauwen onder handen laten nemen tot in perfectie wie wil dit niet.

Bij een Brow Bar werken Brow Design specialisten die opgeleid zijn in alle technieken die er zijn op het gebied van Brow Design. Brow Design betekend dan ook dat alles uit de kast wordt getrokken om de wenkbrauwen van de klant mooi te maken. Epileren met Draad, harsen, verven en shapen & contouren kunnen allemaal toegepast worden tijdens één behandeling. 

Bij veel bekende merken hebben wij inmiddels ook een luxe Brow Bar gezien denk aan: Benefit Cosmetics Brow Bar in de Douglas, Anastasia Beverly Hills, Nouveau Lashes & Brows en HD Brows.  Hierbij een aantal inspiratie foto’s van succesvolle Brow Bars en perfecte wenkbrauwen:

Brow Bars in Nederland

Bij Menataupe zijn wij inmiddels al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in Wenkbrauwstyling, Threading en Brow Design. Inmiddels zijn ook vele van onze cursisten een Brow Bar of Salon in Nederland gestart. Wij zijn trots op al onze oude cursisten. Hierbij enkele succesvolle Nederlandse Brow Salons: Mrs. Highbrow, Salon Pure and Balance, By DeDe Beauty en Beautytruck Helemaal Mooii

Ook een Brow Bar beginnen? 

Volg dan bij ons de opleiding Allround Wenkbrauwstyling / Nouveau Brow Design. Door deze opleiding te volgen wordt je Allround Brow Design specialist en kun je zelf een salon beginnen of aan de slag in een Brow Bar.

             Opleiding            
             Informatie aanvragen            
             Contact