De zomer staat voor de deur

Nog twee maanden en dan is het officieel zomer. We bereiden ons hier alvast op voor met de komst van een splinternieuwe CND™ zomercollectie: de Boho Spirit collectie. Uiteraard is ook deze nieuwe collectie weer geïnspireerd op de laatste trends. De collectie is helemaal in een bohemian style.

De kleuren uit de Boho Spirit collectie roepen de gedachte op van een gouden zonsondergang in een stille woestijn. Combinaties van donker oranje en lichte koraalkleur fleuren de mengeling van kleuren op voor dit zomerseizoen. Eigentijds en toch rustiek, de Boho Spirit collectie is een veelzijdige mix van zonovergoten kleuren die de vurige energie van de zomer weerspiegelen.

De Boho Spirit collectie bestaat uit vier nieuwe kleuren: Offbeat, Unhibited, Vagabond en Gypsy. Alle kleuren zijn beschikbaar in zowel CND™ Shellac™ als CND™ Vinylux™.

De Boho Spirit collectie in Shellac™

 

boho spirit collectie

De Boho Spirit collectie in Vinylux™

boho spirit collectie

Seasonal Trend Class

Uiteraard heeft CND™ ook bij deze collectie weer unieke designs ontwikkeld. Deze nail art designs leer je maken tijdens de Seasonal Trend Class. Zoals je van ons gewend bent is deze Seasonal Trend Class kosteloos te volgen bij aanschaf van 3 Shellac™ kleuren uit deze collectie. De volgende designs zijn ontwikkeld bij de Boho Spirit collectie:

De Seasonal Trend Class is te volgen op de volgende data:

  • Donderdag 24 mei van 13:00 tot 15:00
  • Maandag 28 mei van 19:00 tot 22:00

Interesse om deel te nemen? Klik op de button onderaan de pagina om je in te schrijven.

Pre-order

De CND™ Boho Spirit collectie kan vanaf nu gepre-ordered worden en is vanaf 1 mei verkrijgbaar. Klik op onderstaande button en plaats jouw bestelling via onze webshop. Bij aanschaf van  3 Shellac™ kleuren volg je de Seasonal Trend Class kosteloos. Klik op onderstaande button om de collectie te bestellen of om je in te schrijven voor de Seasonal Trend Class.

             Bestellen           
             Workshop            
             Contact