Barbicide is een desinfectiemiddel op ziekenhuis niveau, het werkt snel, gemakkelijk en voordelig. Barbicide is al meer dan 60 jaar een toonaangevend product in de Beauty Branche en is sinds 1947 dé wereldmarktleider op het gebied van desinfectie. Wij zijn er trots op om al jaren een officieel dealer van dit geweldige product te zijn!

Hygienisch werken

Hygiëne is heel belangrijk bij beroepen in de uiterlijke verzorging. Je kunt namelijk gemakkelijk te maken krijgen met virussen, bacteriën en schimmels. Steeds vaker krijgen wij te maken met ziektes zoals Q-koorts, Hepatitis, HIV en MRSA. Allemaal besmettelijke ziektes die het belang van hygiene in een salon naar voren brengen.

Een salon heeft veel overeenkomsten met de gezondheidszorg, maar helaas zonder de nauwgezette regelgeving. Wij vinden het belangrijk dat iedere cursist het belang leert van hygienisch werken met een desinfectant op ziekenhuis niveau zoals Barbicide.

Kenmerken 

Barbicide werkt snel, gemakkelijk en voordelig. Binnen 5 minuten zijn in het dompelsysteem alle tools volledig en grondig gedesinfecteerd. Het concentraat is tevens geschikt voor in de Ultrasoon en is volledig biologisch afbreekbaar.

Producten

Het concentraat is voor gebruik in de dompelflacon’s en is ook geschikt voor gebruik in de ultrasoon. Tevens zijn er Barbicide Hygienische Sprays en doekjes. Deze zijn geschikt voor het reinigen van oppervlakken, aanrechten, wasbakken en behandelstoelen.

Schaf dit onmisbare product vandaag nog aan voor in jouw salon. Je kunt terecht in onze groothandel of online de producten bestellen via de webshop.

             Webshop          
             Groothandel          
             Meer informatie