Over ons

Menataupe BeautyCare B.V. (MBC) is een bedrijf dat opgericht is in2003. MBC biedt een totaalconcept op het gebied van Beauty Opleidingen, Groothandel en Webshop. Makkelijk bereikbaar naast de A15 (bij Rotterdam en Barendrecht) en met voldoende gratis parkeergelegenheid.

Waarom kiezen voor MBC?

Als Branche Erkend Vakopleider worden wij doorlopend getoetst op het borgen en verhogen van de kwaliteit van onze lesprogramma’s.
Ná de opleiding begint het echte werk pas. Loop je in de praktijk tegen uitdagingen aan? Dan staat MBC naast je, want je mag kosteloos terugkomen voor herhaling van bepaalde lessen. Dit vergoot jouw kans op succes.
Wij plannen veel startmomenten in voor ons brede aanbod van verschillende opleidingen. Hierdoor is het mogelijk om wekelijks in te stromen en hoef je nooit lang te wachten om met jouw opleiding, cursus of workshop te beginnen
Wij zijn groothandel en distributeur van diverse professionele beautymerken.

Ons team

Nik Randolph
Nik RandolphAdviseur bedrijfsvoering
Vanuit een brede en praktische achtergrond in het bedrijfsleven, heeft Nik een adviserende rol op verschillende vlakken.

Dagelijks ondersteund, adviseert of traint hij (startende) ondernemers en is hij één van van de docenten voor de workshop Salon Succes Formule.

Denise Breedveld
Denise BreedveldAllround Marketing & Sales
Denise is na het afronden van haar hbo opleiding aan de slag gegaan als manager Marketing & Sales.

Bij Denise kun je terecht voor een passend advies met betrekking tot de verschillende opleidingsmogelijkheden.

Gwendolyn Randolph - Landvreugd
Gwendolyn Randolph - LandvreugdCND™ Education Ambassador
Gwendolyn heeft een jarenlange carrière in de beautybranche, waarbij zij graag haar kennis en ervaring met andere deelt. Dit doet zij als Internationaal CND™ Education Ambassador.

Voor Wimper/Wenkbrauw en Oogstyling is zij tevens één van de Master Educaters binnen MBC.

Bernice Welles
Bernice WellesCND™ Education Ambassador
Na haar jarenlange ervaring als saloneigenaresse heeft Bernice het Masterprogramma Nagelstyling gevolgd.

Bernice is in de CND Bootcamp opgeleid tot Internationaal CND™ Education Ambassador en doceert het vak Nagelstyling met CND™ op het hoogste niveau.

Shalini Koesal - Paltan
Shalini Koesal - PaltanGroothandel & Sales
Shalini beheert de groothandel en ons klantenbestand. Als gastvrouw in onze groothandel helpt en adviseert zij over alle producten en merken in ons assortiment.

Voor vragen over bestellingen, online of in de showroom doet zij haar uiterste best elke klant goed te helpen.

Marleen van Buren
Marleen van BurenYoung Nails Docent
Marleen verzorgt de allround nagelstyling opleidingen van Young Nails.

Zij is opgeleid en getraind door het hoofdkantoor van Young Nails Nederland en heeft daarom alle kennis om haar cursisten alle tools mee te geven om succesvol en professioneel aan de slag te gaan.